Sunday, 22 May 2011

Rahsia artis K-POP jadik famous!!

Sorry,sorry,sorry,sorry,MIKIKIKIKIKI...tu ja aku dengaq..hehe 
*SUPER JUNIOR*


Mungkin ramai yang ingin tahu,kenapa K-POP kini telah menjadi sebagai trend dan pilihan oleh remaja kita buat masa kinikan? Populariti dorang mencanak-canak naik..Selain daripada tarian yang amat bertenaga serta raut wajah yang menarik (Banyak plastik je nooks) ,mungkin ramai jugak yang ingin tahu rahsia pemakanan merekakan? Ha meh aku bagitahu...


Sat no..jeng,jeng,jeng!!!!!!!!!!!!


-


-



-


-


-



K-POP LOVE AIS-POP@ K-PAK!!!!!!!!!!!!!hahahahaha

Mampuih aku kena maki ngan fans K-Pop ni..hehe...just joke okay...But, HEY!! do you still remember this kind of ice...Dulu masa kita kecik2,sukakan..Ehm..akula suka,korang mungkin kecik2 makan ais Corneto ngan Magnum ja kan..alah kaya takpa..aku lak..ni jalah ais yang mampu nak makan....sob3...

Harga dia sekupang ja..usually kalau share ngan orang,mesti kepak dan ambik yang ada bucu hujung tu, sebab nampak banyak...hehe...

Baru2 ni,abang aku ada bawak balik,dia letak dalam peti ais..banyak!!!!!! Aku pun hairan napa dia beli,suma makanan zaman2 aku kecik dulu...huhu..

BANG3!!!! ni kalau makan ni,meletop  perut kau dik...kau ado?

Ada bentuk buah-buahan..Zaman aku dulu..rasa macam takdak lagi bentuk2 ni..kan?Ke..aku yang tak perasan?

Hello??,helllo??!!!! Hello Syar dengaq dak?????
Aku pakai telefon nila bila awak kol...hehe

Harum Manis duplicate..hehehe



Semenjak dua tiga tahun  nikan, aku taktahula,kenapa ramai sangat orang kat Malaysia ni yang minat K-POP..Mungkin dah jadi trend kutkan, 7-8 tahun dulu,Indon Season,sekarang dah masuk Korea Season pulak..Nak-nak lagik, Korea punya seni industri pulak,mantap-mantap and sengit gila..Selain tu...Ada jugak artis-artis sana yang sampai bunuh diri sebab tertekan bila depa jatuh..(Tula kelemahan diorang)..hmm...

Kalau tanya aku plak, Korea2 ni,aku jahil sikitla..Dua band ja aku tahu,Super Junior ngan Wonder Girls,yang len.....serius xtahu..

Apa-apapun,Malaysia tetap No 1 di hatiku!!!! Yeah!!!!

11 comments:

Munira Shaari said...

sy pun mkn ais kerem ni jg dulu2 jannah..smpai skrg pun sy mkn, beli kt kiosk safiyyah

JANNAH means Heaven said...

yaka...sekupang jugak ek? Sedapkan rasa dia..Munira,awak kt mana sekarang?

Munira Shaari said...

a'ah seposen .sy kt rumah la..sy cite je p'galaman sy kt hostel 2 hehe..

JANNAH means Heaven said...

haaa...hehe..yalah2...awak tahu,dulu,dekat asiah,ada aiskrim singgit tau,sedap sangat,rupa dia cam cornetto,selalu gak beli situ..tapi sejak sem lepas, kedai dia kena sita la plak...dah lama tak makan ais tu...huhu

Munira Shaari said...

kt safiyyah pun de jg la..sy klu mlm2 boring mesti turun g beli hehe

JANNAH means Heaven said...

Munira awak tahu,haritu saya tgk Nona, dia tunjuk resepi buat aiskrim...nanti saya try wat dulu,kalau jadik saya ajaq awak,nak tak?

Syar said...

blajaq wat nasik goreng dulu biaq pas baru la wat benda len cek nah oooiii.. by nasik goreng, I mean the one that's eatable by human eh, NOT chicken! hehehehehehe.. aku yakin awak masak sedap..biskut raya awak wat dap hangakkk!

tiptop said...

TERBAIKKKKKK!!!!!

Munira Shaari said...

jannah..blh2, sy pun tngh cube mcm2 recipe nk msk ni hehe..

JANNAH means Heaven said...

Syaryang: Yalah..nasik goreng,nasik goreng..saya ni nk makan awak buat pulak tauuuuu...hehehe

Tip top: Sayang kak tipah,kak tipah..abang mentenen suh kak tipah miskol dia...dia nak tanya,bilik mana yang karan xdak tu...hehehehehehe..

Munira: berehhhhhh!!!!!!!

Adilah Manaf Celik Vitamin said...

Teringat zaman kecik-kecik dulu.

10 Mitos Tentang Kesuburan Yang Perlu Anda Tahu