Monday, 16 May 2011

DL Gifts..TQ2

Entry kali ini sekadar berkongsi...




DL gifts from my siblings..Thanks..hehe;-)




So, sweeeeet..hehe.. From my bro..Firdaus;-)
From my sister, Qi QI LALA...hehe..Makasih2 yer;-)


Struggle for improvement, fight for achievement

20 comments:

Munira Shaari said...

tahniah jane!!..jane jgn lupa bawa pelam kt sy bukak sem nnt :D..klu sy rajin nnt sy wat hadiah kt awk ye hehe

EZAN IDMA said...

comeynyeeee frog

Muhammad hamizan bin yusof said...

tahniah!

JANNAH means Heaven said...

Munira dan Hamizan: This time,saya plak bagik hadiah kat awak Munira,insya Allah...Congratzz kat awak jugak my sifu!! By the way..napa bawak skandal (Hamizan) masuk blog saya ni....hah?? KAHKAHKAHKAH..gurau2..Saja ja nak wat fitnah..Thanks Hamizan..

Ezan: A'aaa..comel..nak ka? hehe

Me said...

I am sooooooooooooo proud of you, my bestfriend. tiada kata2 yang boleh describe your determination. I am just so proud of you, no words can ever begin. inspirational. inspirational!

JANNAH means Heaven said...

Syar: Kejayaan saya..tak sempurna tanpa doa dan semangat yang awak bagik kat saya selama ni...U such a really2 good motivator for me syar..Thanks alot...

Muhammad hamizan bin yusof said...

jannah..bukan skandal lah..kwn blogger..hehe..dia promote blog kamu tau, tu dtg bc sini..

Munira Shaari said...

jannah ak bawa mai org dtg bace blog hang nnt hang jg dpt duit bnyk kt nuffnang blh la blnj keepchi haha

JANNAH means Heaven said...

Munira: hehehe...ok,mun thanks..meh aku nak jadik promoter kat Hamizan lak..

Hamizan: Munirakan....diakan....pandai,pastu rajin berdedikasi,berilmiah,pandai masak,bak kata perfect serba serbila..dia ketua saya.selalu saya panggil dia Tom..sebab memang tula nama asal dia...kehkehkeh..(Ni aku ni jadik promoter ka Matchmaker)kehkehkeh..

Don't worry, i'm positive thinker..hehe

Munira Shaari said...

jANNAH!!!!!!!!!! ak pun nk jadik promoter ko jg jannah...

mizan:: jannah kn dia kaya, dia ade ussasin(skuter) dia selalu bawa org jln2 pusing uia, dia de kambing n ladang pelam..dia suke makan pulut durian..dia selalu dpt DL dr 1st year..dia ni blh la d'katakn org kuat UIA mcm2 jwtn besar di pegang hahaha..jannah nk tmbah pe2 lg x??

JANNAH means Heaven said...

munira!!!! Uwekkkk!! Mizan,awak tahu..munira lagik kaya,laptop ada dua,dahla dua2 pun mahal..gaji dia jadik cikgu before masuk gombak,xpernah luak langsung..tula, nak kata kaya tak kaya..Pastu ada kamera merah lak..giler lawa..

Pastu kalau sapa dapat dia..memang bertuah giler..Memang anak2 kompem genius lagik genius daripada albert einstein!! eh betui ka eja camni..Mun!!! dAH2...HEHE

Munira Shaari said...

jannah!! ko siap bukak sem baru nnt ok..laptop ak 1 je la wei..yg lama rosak n akak ak pakai skrg..duit gaji ak dh hbs beli laptop ni ha..ak nk tunggu duit gaji hang la ngajar kafa 2 blnja ak..mslhnyer klu nk puji pun agak2 la jgn la m'nipu ,bila masa plak ak ni pandai masak wey ..haha

Muhammad hamizan bin yusof said...

hahahaa..sudah!..sudah mahu pecah perut org kt sini ketawa..hahaha..di pendekkan cerita, kamu dua2 mmg hebatlah..seriusly..dpt kenal kamu bdua ni pon dah cukup bertuah dah taw..hee~

Munira Shaari said...

nasib baik mizan stop kn klu x mmg nk kene bdk jannah ni!! hehe :D

Anonymous said...

CONGRATS!

JANNAH means Heaven said...

munira: Saya tak kaya okaaaii

Cik anon: Terima kasih;-)

Munira Shaari said...

jannah: sy pun x kaya okaii so kita kumpul kekayaan sendiri b'mula dari skrg k :D

Anonymous said...

mabruk..

sukabaca said...

terbaik dari ladang!tahniah

JANNAH means Heaven said...

munira: yalah..insya Allah..kekayaan dunia dan akhirat ya..;-)

cik anon: Makasih..;-)

Sukabaca: Pun terima kasih..;-)