Thursday, 30 June 2011

Maher Zain ft Students from 4 ALFA,SK SG BEREMBANG.

Alhamdulillah...pagi tadi berakhirla persembahan nasyid dari kelas 4 Alfa di bawah pimpinan Ustazah Nurul Jannnnnaaaaahhh...hehehe...Nak tergelak gila aku tadi bila emcee tu sebut nama penuh aku siap ngan pangkat Ustazah lagi kat depan..Rasa camna tah...Cam tak sesuwaaaaaiiii plak ngan gua beb...hehe..Tapi xpala..Ingat, ustazah tu maknanya tinggi Jannah..anggapla dia sebagai satu doa supaya aku menjadi orang2 yang baik macam Ustazah...Aminnnn...


Ok..harini aku nak tunjuk sikit video masa depa wat persembahan tadi...Comel2 budak2 ni nasyid..Walaupun hanya 2hari ja membuat latihan tapi dorang berjayala jugak membuat persembahan ni dengan baik..Ramai yang nak masuk untuk buat persembahan ni sebenarnya, sampai pagi tadi time dh dekat nak wat persembahan pun,ada lagi duk merayu nak masuk, tapi aku bagi pada yang betul-betul berdisiplin jalah..Yang datang latihan ja..Yang xmai latihan...I'm sorryyyyyy( gaya Amir Maharaja Lawak) hehe


.Apa2pun tahniah aku ucapkan kat diorang yg wat performance tadi... Sangat-sangat bagus untuk seseorang yang baru saja melakukan persembahan di  hadapan khalayak..Dan tahniah sekali lagi, sebab dapat tahan telinga mendengar leteran,bebelan serta komen2 yang mungkin agak laser daripada aku..Biasala..hehehe

Semua tu untuk kebaikan..Bukan saja-saja..Marah tukan tandanya sayang...;-)




See their performance with your heart, then u'll know..English is for everyone.;-)


Lupa nak cakap..kalau nak tgk video ni, pausekan lagu kat blog aku dulu..hehe..

6 comments:

Syar... said...

pada aku, awak deserve pangkat yang lebih dari 'Ustazah'. awak banyak membimbing saya. walaupun jauh lagi pencarian saya kalau dibandingkan dengan awak dan kawan-kawan kita yang lain, tapi awak tak putus asa bantu saya. saya akan merindui blog ni selama 2 weeks plus... teruskan menulis na. kalau ada rezeki saya balik nanti, saya baca lagi na. InsyaAllah.

JANNAH means Heaven said...

Mana ada Syar..Saya ni pun banyak sangat lagi kelemahan yang perlu saya perbaiki..xlayakla saya syar nak terima pangkat camtu..ehm..apa2 pun thanks syar sebab banyak motivate saya, ur strenght is my motivation..Awak nak g mana plak wei???

Munira Shaari said...

awat jane x nyanyi sekali hehe

JANNAH means Heaven said...

malula..saya nyanyi kang,xpasal2 ribut pasir lak sekolah tu..hhehe

Munira Shaari said...

haha..blh masuk paper jane

JANNAH means Heaven said...

tau xpa..masuk paper kang..hehe