Tuesday, 14 June 2011

Bas ni tak sihat~

12.30 malam di Jalan Duta...




Menaiki bas ini..dalam perjalanan pulang ke Perlis..

Mendapat seat di bawah dan di sebelah Pakcik mana tah..

Pastu abang aku tukaqkan seat aku dengan orang sebelah..yang jugak lelaki..walau camnapun.bahagian bawah semua lelaki..Dan aku ja pompuan..seram jugak tapi aku tidoq ja..Sedaq dah sampai Penang..

Dia bagi 5 minit ja pi tandas..Danla amik ayaq semayang..Subuhla aku pun dalam bas.yalah dah nama pun orang Islam.
(SESETENGAH DRIVER BUS ni bukan nak berenti suh semayang subuh,
tula sebab banyak bas eksiden.)

Gunung Jerai,Kedah...sekita pukul 6.50 pagik..

Shahab Perdana...Mungkin dalam pukul 7.15 pagik..

Singgah pulak ke Jitra..sekitar hampir pukul 8..Bila xtau nak sampai rumah aku ni..

Mak saya dah pulang!!!hehe
Perlis 8.30++ pagik

Pakcik awatnya lambat sangat sampai ni....Saya ni dah macam fishball dah dalam bas pakcik ni..




BAS NI TAK SIHAT....KALAU TAK DAH LAMA DAH SAMPAI.....kata pakcik tu kat aku...




Ooooo..bas tak sihaaat..kesiaaaan bas nikan..Fes time aku dengaq,bas tak sihat..word yang menceriakan aku pagik tu....hehehehe...Esok,tayar bas demam,lusa, enjin bas kena kencing manis, tulat, cermin kena panau..kahkahkah...xdalah,aku tak marah dia pun,bukan salah dia...cuma word "SIHAT" tu aku suka sikit..hehe..Apa2pun...


Gudmoring Perlis!!!!!!!!!!!HAWAU YOU!!!!!!!!!!;-)


3 comments:

Syar said...

wow...behnya naik bas 2 storey. heheheh..eh betui ka term aku guna? cam umah la plak...hehe..morning jenny...

Munira Shaari said...

i prnh sekali je naik bus double Decker hehe

JANNAH means Heaven said...

Syar: Betuila jugak,janji aku paham..hahahaha..double deckerla...Malaysia dah jadik London dah..hehe

Munira: Double decker ni biasa ja tapi yang duk bawah tula risiko mati dulu..hehe