Friday, 17 June 2011

When my tok Yam was hungry ;-)

Sejak akhir-akhir ni,kesihatan tok makin lama makin agak teruk...Bergerak sikit 5 minit, penat 50 minit....fuh...macamana agaknya rasa penat2 nikan...penat ka ha? penat macam lepas lari tu ka? Entahla..aku pun xtahu...yang aku tahu,tok dan inhaler dia memang tak boleh nak dipisahkan...bestfriend habes arr...Kalaula inhaler tu xdak...ish...xtaula macamna keadaan tok aku..huhu

take five tok..
Sekarang ni, tengah tunggu turn untuk ambil darah..
Awai2 aku,awai lagik orang depan aku nikan...Mangkit tidoq kui bopala depa ni..
Wuarrghhhh!!!!!mengantuknya aku pagik-pagik ni...lapaq lak tu..

 Tok jangan tidoq tok..tok tidoq,ceq pun tidoq..


Macam takdak perasaan ja tok aku ni...lapaq kot no...tok aku ni kalau dia lapaq dia moody sikit...Tapi kak aku dah pesan,jangan bagik makan lagik selagik tak amik darah....takut muntah...so,aku pun simpanla dulu bekai nasik goreng yang adik aku bagik tadik....huhu

Ha..dah habes dah....ok tok,take your time...hehe

Alolo.....lapaq sangatla ni ya....hehe...satg kita makan dalam kereta na tok...nasik duk dalam kereta..


"Tok,senyum tok...ceq nak tangkap gambaq tok ni..mana tau kut2 esok dah takdak,bolehla wat kenangan.",meluncur elok ja ayat2 tu kat mulut aku tadik..saja ja nak mengusik dia tadik..kehkehkehkeh

"HAAAAAAA??????",kuat gila tok aku respon..tadik dah haa dah..yang ni lagik kuat..kahkahkahkah..

Tok ni... macam kumpulan Jambula...suka cakap Haaa..Haaa...hehehe...ok,hopefully Jambu performla malam ni...aku siap pakaikan nenek aku warna pink lagik tau...hahaha...eh takdak,kebetulan ja tu...ok GO JAMBU GO3!!

4 comments:

Syar said...

Klu Tok Yam baca ni mesti dia cakap, "THAT'S INVASION OF MY PRIVACY NURUN!! I will sue you!" hehehehehe... Salam kat Tok Yam na..

JANNAH means Heaven said...

yala laling...nanti i kim salam kat dia na...on la ym..susah betul aku nak sembang ngan awak ni..ish

Munira Shaari said...

comel la Tok Yam ni, jannah nnt time tue comel cam ni jg la hehe

JANNAH means Heaven said...

a'aa...tua2 pun maintain lagik,lehla kawin lagik ya..haha