Sunday, 19 June 2011

~Bungkusan dari Temerloh;-)~

 First of all nak ucapkan ribuan terima kasih kepada salah seorang daripada penduduk kawasan Jerantut ni sebab memberi aku sampul ini...Hehehe...Sampul ni aku terima ketika aku benar-benar dalam keadaan yang agak moody...Tetapi sebaik ja aku pegang benda ni..terus aku gumbira tak terkata..

 Tersenyum dulu bila nampak cop tepi setem ni...
sebab dah dapat agak rasanya pemberi surat ini...hehehe
 Agak2nya..siapala agaknya orang Pahang ni ya...hehe
 KLASIK betul kawan aku nih....hehe..bukak-bukak ja sampul nampak plastik dulu..hehe
Tacing moment..Something that i would like to dedicate to you too...The only TOM that i have in my life...hehehe

 Tara!!!!!!!! Nila benda dalam bungkusan tu....Nampak ja nipis...Tapi content dia penuh makna...Buat sendiri nih...cantikkan?Tenkiu TOM..SERIOUSLY saya terkejut dengan hasil kraf awak kali ni...sungguh hebak!!

 Gantung kat kereta buat kenangan....cesss,nampak benor poyo gila,Bill Gates pun xpernah jakun camni...hehe

Kalau nak tahu siapa TOM saya itu,maka klikla di SINI..;-)
Apa2pun..Aku memang sangat2 menyukai pemberian ini dan aku harap semoga Allah senantiasa merahmati setiap laluan hidup pemberi hadiah ini..Amin ya Rabbal Alamin;-)

15 comments:

Anonymous said...

Cantikla Jane kawan awak buat,nanti akak kawen nak sruh dia buat jugakla.hihi

hamizanyusof89 said...

"like" hee

Munira Shaari said...

simpan sampai dean's list yg akan datang :D

JANNAH means Heaven said...

Mizan: Tripe likes + hundred Thumbs up..kehkehkeh

Munira: Insya Allah...i'll keep it..sampai anak cucu and cerita kat cucu saya yang ni..kawan baik nenek kat uia yang bagik..

Munira Shaari said...

jane; lps 2 cucu hang main, habis dia koyak2 kn nyer huhu

JANNAH means Heaven said...

xda ar..cucu ceq baik22...tapi kalau dia dah koyak pun,kat blog kan ada...hehehe

Munira Shaari said...

nasib baik ade back up hehe

JANNAH means Heaven said...

hehe..nila gunanya blog tau..;-)

hamizanyusof89 said...

tp jgn upload gmbar bnyk2 tau..nnt kene wat blog baru balik...heee~

JANNAH means Heaven said...

hahaha...macamana tau? haha,malunya...

hamizanyusof89 said...

hehe...entahlah..dari mimpi kot..hehe

JANNAH means Heaven said...

ni saheh munira anak pokcik shaarila ni ya...ish,nak kena smekdaun budak kecik ni..huhu

hamizanyusof89 said...

hahahahaaa~ smekdaun? hahahaha!! eh bukan dia lah..huhu..:p

JANNAH means Heaven said...

eh sapa lagi yang tahu Mizan..ke saya dah bagitau suma orang? tulakan..kalaula blog ni macam fb.kan best, leh taruk gambar banyak2....ini tak,ada restriction pulak kapasitinya..apa la..buat web sndiri kang..huh.(pandai ka) hehe

hamizanyusof89 said...

huhu...tula..samelah..blog lame pon bmasalah..sampaikan kne wat blog baru..hem...