Friday, 3 June 2011

~Alahai Jambu~

Aku nikan kalau dah minat kat something,aku akan ikutiiii perkembangan benda tu sampailah hujung dunia..
Macam sekarang nilah, aku minat kat kumpulan Jambu..Tapi malam ni, entahla..aku rasa agak kecewala dengan persembahan Jambu..Aku tak gelak langsung..Tah apa2 ja dorang guna untuk fillkan masa 7 minutes tu...Maybe dorang penat kotkan,travel dari KL to Penang..yalah dorang pun manusia biasa jugak..Bukan boleh menghiburkan kita setiap masa..ehm..

Agak-agaknya macam tula orang rasa ngan kitakan..bila kita dah tak mampu nak menghiburkan orang dan bila orang dah mula bosan ngan kita....they'll go far....far away...

Psst: Patutnya aku sedihla pasal Palestin ka, Tanah Runtuh Kat Ulu Langat ka..ni pasal kumpulan Jambu lak...Dunia2

16 comments:

Munira Shaari said...

jane, i rasa jambu paling best minggu ni..i gelak guling2 ..asal mlm ni u mcm xde perasaan jane hehe

JANNAH means Heaven said...

aaaa?aaa?...awak ni...Sepah lagik bestla..saya rasa sebab saya tak suka bila orang sebut haaa tu banyak kali kut...awak tahu,bila saya panggil orangkab,saya cukup pantang kalau dia buat2 pekak...xpun,duk haaa3..banyak2 kali...hehe..stress dengaq..hehe

Munira Shaari said...

la psl 2 ke, awk xblh judge diorg sbb kepentingan peribadi hehe..ramai org suke diorg wat cam 2 mlm ni sy rasa

JANNAH means Heaven said...

hehe...yalah2..sebab tu kita tak boleh menilai seseorang bila kita dalam 3 situasi

1) Lapar
2) Marah
3) Sakit

sebab masa tu kita dalam keadaan emosi....hehe

Munira Shaari said...

awk lapaq ke time 2 jannah hehe :D

JANNAH means Heaven said...

agak ar...hihihi

hamizanyusof89 said...

hahahaa..rs2 jannah lagi lawak dr jambu n sepah..hahahaha

JANNAH means Heaven said...

Mizan: Aper pun xboleh!!!!!!!!! hehe..trademark Jambu..

hamizanyusof89 said...

hahahaahaaha! cane ye nk undi utk jannah..awk tahu tak munira? huhu

JANNAH means Heaven said...

Mun,sila abaikan soalan Mizan ni..Mizan,mak Mizan pi Mekahkan? Kirim ayaq zam2..boleh? hehe

hamizanyusof89 said...

insyallah, jannah~

Munira Shaari said...

undi jannah dgn m'hantar RM50 ke no tepon celcomnyer dgn menambah no 1 di hadapan (1013XXXXXX) "jane dpt credit percuma haha"

Mizan: sy nk kacang cerdik ek (pistachio) 'tol ke ejaan 2' huhu

JANNAH means Heaven said...

Mizan: Xdak aih..saja melawak..hehe

Munira: Hantaq banyak2 sikit..hehe

hamizanyusof89 said...

itu bukan undi, munira....itu topup kan..hahahaa..kcg cerdik eh? yang ade cap tu eh? okeh2..insyallah kalau mak sy bli bnyk sy kirim kt kamu n jannah..tp tak janji laa..mak ckp dia xshopping2 sgt kt sana..huhu..tgk rezeki k..huhu

hamizanyusof89 said...

kalau xde..kacang tanah ok kan? hahaahahahaha

Munira Shaari said...

mizan:xpe la..ceq gurau2 je hehe..xnk kacang tanah,nnt jerawat huhu