Tuesday, 14 June 2011

Update~

Tinggal tajuk ja boleh tak? hehe...hai...mengeluh lagik nampak harini kita?...hehehe...xdak apa aih..
Rasa letih aku mengajar tadik...harini, masa mengajaq, projection suara aku agak weakla sebab aku tersedak time makan ayam tadikan,pastu batuk tak berhenti-berhenti..minum ayaq pun xjadik apa..Salah akulah jugak,time mencekik nak bercakap,last sekali,padan muka..habis sogha pun xdak..Mujuq ada sorang ustaz ni tolong handle budak2 ni,kalau tak..susahla jugak aku pun..


Seorang guru ni,kena ada stamina yang tinggikan...tambah-tambah bila ajaq sekolah rendah..Sogha kena kuat,badan kena cergas dan jugak intelek tu kena jugak tinggi sebab budak2 ni suka tanya banyak..adakalanya,soalan2 depa tu tak terfikir pun oleh kita...MINI PRACTICUM~

7 comments:

Munira Shaari said...

jane sy hamapir hilang suara taw ngajar 1 kelas..kene kawal tol2 suara ni tuk 2 bulan yg seterusnya hehe

Anonymous said...

Jannah

kalau mengajar brthn2 mcm mana? bukn penyanyi je kena jaga suara, suara tu aset tau. baru tau ye mengajar tu x senang, kalau dpt students bijak sgt lg pening

NSI

JANNAH means Heaven said...

Munira: tau xpa...rasa cam nak pakai mic pun ada..biaq peka sikit jangan pe...hehe..xdala..DOREMIFASOLATIDOOOOOOOO!!!! BERLATIH VOKAL..hehhe

JANNAH means Heaven said...

CIKGU NORAINI: Mesti susah nak ajar kelas kamikan..hehehe..tambah2 budak2 laki yang banyak songeh tu..ada patut nak lampirkan cawan dalam surat jemputan..sy ingat lagik idea sorang budak laki dalam kelas kita tu..kehkehkeh

الفاضلة الدّكتورة نور الخديجة بنت محمد said...

hahahahaha.....
jane....tul tu...
mmg saya xpernah lupakan saat tika kls BM....
macam2 kerenah diorang ni kan...
huhuhuhu ....;-)

JANNAH means Heaven said...

Mujuq kita baik jakan jah...hahahhaa...baik la sangatkan..

Anonymous said...

Semua pelajar baik trmsk yg bg idea bukn2. Kenapa dia baik? Dia buat semua org ketawa & seterusnya ada memori indah utk dikenang. Nanti kita semua awet muda (nak cakap psl diri sendiri la tu)