Sunday, 27 November 2011

Men are from Mars, Women are from Venus, and Pondans?

Men are from Mars, Women are from Venus, and Pondans are from Earth..

This is  a very good book to guide you to understand man and woman deeply...Based on that, aku  dapat ilham nak create crita aku sendiri..."Men use Gurun Highway to communicate while Women use Gua Musang Highway to do the same thing..Usually camtulakan=)

4 comments:

sharifahfatinzulaikha said...

jannah..kenapa gunakan gurun dan gua musang..xdapat tangkap la maksud tersirat..

JANNAH means Heaven said...

Gurun kan senang nak lalu...smooth ja..dalam buku stated yang lelaki ni berkomunikasi dengan jelas and terus ja..takdanya nak bercakap belit-belit..Tapi laluan Gua Musangkan macam susah sikit...Gelap,kadang-kdang berbahaya,berlubang-lubang..hehe..Macam perempuanla jugak..kalau bercakap xclear,blur,samar-samar, berkias-kias and tak straightforward macam lelaki..faham dak cikgu fatin=)..Tapi,kalau xkena kita tukar Lebuhraya Grik-Jeli la pulak..hehe

chumut said...

ang dah khatam ka buku nih?

JANNAH means Heaven said...

Ceq pun dalam proses nak scrutinize buku ni sedalam-dalamnya.nanti dah khatam kita wat pulut kuningla ramai2 na..hehe