Tuesday, 15 November 2011

Gempar:Bunga matahari terbesar di dunia ada di UIA=B


Habis-habis ja kelas DR Nik,terus aku jalan cepat2 nak pulang ke Aminah sebab cacing- cacing tengah berdemonstrasi dalam perut mintak nasik. Hadui lapaqnya..

Tengah2 ralit aku duk jalan tu,tiba2..............Aku ternampak sesuatu............Aneh jugak..."Amenda depan aku ni?", bisik hati nuraniku yang tulus ikhlas ni...(Gitewww,kau mampu)hehe


Apa depan aku ni..UFO ka...semacam ja illusi optik aku kali ni.Sekali...

Tudiaa!!Payung dia!! Ni matahari pun boleh confuse ni,aku matahari ke dia ni yang matahari...ngeee~By the way, seriuosly sangat2 unik payung ni..Kau hado??

Bunga-bunga matahari ,Anggun mekar 
Di taman sari 
Warna jingga ,Suntingan hati ,
Bagai tanda Kasih bersemi..

Tetiba ja nak wat background music sambil2 dia ikut dia bawak payung tu..hehehe...jahat tetiba=P


Sekali tengah2 duk jalan belakang tu, tiba-tiba, tuan dia beralih kat aku...Ya Allah,kawan aku ka pemilik bunga matahari gergasi ni....hehe..Sanwa nama dia,budak Thai..Dia cakap mak dia yang beli payung tu kat Thailand,corak kuda belang pun ada jugak...Hehe..Uniknya barang-barang Thailand nikan...Kau ado?=B

P/S: Sekadar bergurau meredakan lelah..=)


2 comments:

Munira Shaari said...

comey!

MARDHATI FAKHRIAH MAKTAR said...

Assalamualaikum
nak mntak tlong beli kn blh....