Sunday, 20 November 2011

Jannah...asal la ko ni..


Soalan...

Jannah..napa laptop ko kaler pink..napa tak pilih kaler lain,ish, aku tak boleh blah ar kaler tu..

Jannah asal motor ko kaler hitam,napa xpilih kaler merah?motor ko samala ngan motor classmate aku..

Jannah asal spek mata ko bingkai camtu,cam orang tua aku tgk...

JAWAPAN
Sebab mak kau tak bayar pun laptop aku time beli tu...kalau tak aku pilihla kaler yg ko suka..(walaupun aku agak kecik hati ngan kata2 dorang pasal kaler laptop aku yang aku beli ngan duit gaji aku senirik tu,tapi aku buat bodo jer,cantik apakan kaler PINK ni?)wakaka..


Hitam2 pun,at least aku ada motor...ko ado?=B


Walaupun spek aku macam Mak Jemah, tapi aku tetap tak kesah..As long as parents aku accept aku seadanya dan aku confident dengan apa yang aku buat, i'll just look forward REGARDless what SELENGA says at the back...Well,sometime..yea...kadang2 terasala jugak..Tapi..Kita takkan mampu memuaskan hati semua orang betul tak...Nak kaler yang dorang suka untuk barang kita senirik memang azab ar kan..Yang penting, ilmu,iman,amal yang nila salu kena upgrade betul tak??????=)...

Mantap seyh kata2 ni..TERBAEKK!!Kau ado?hehe..tq gugel..=)

P/S: Suka dengan benda yang orang tak bopa suka=)



3 comments:

Fiza Kadir said...

agree..pedulikan cakap2 org..ada dorang tolong belikan..hehe..but honestly your laptop looks georgous..coz i love PINK:)

JANNAH means Heaven said...

makaseh fiza..i love pink too..=)
hehe..

sukabaca said...

ala jane..iiilex ar..dorang dengki ar tu...cit..hihi