Monday, 2 January 2012

Setiap paper exam adalah...

Setiap paper examku....adalah hadiah untuk mak dan abahku..
Jadik hadiah itu wajib dibalut dengan kemas dan cantik serta mengandungi kandungan yang terbaik dan terindah..

Untuk yang tercinta selayaknya memiliki yang terbaik!

Apa2pun..Kita hanya boleh berusaha yang terbaik,tetapi yang akan menentukan keputusan kita kelak hanyalah Allah S.W.T.

Berusaha!Berusaha!Berusaha yang terbaik!

Man jadda Wa Jadda
Waman Zaro 'a..Hasoda..=)

Bismillahitawakkaltu a'lalllah!

2 comments:

fnaMaya said...

kak jannah , kalau kita dah berusaha tp kejayaan tak dtg jugak ,mmg la kita phm yg tu mungkin ujian bg kita , tp org mst ckp hmm, tu la dulu men byk . sdgkan kita dah all out .. cmne nak jwb ..? huhu

JANNAH means Heaven said...

Itulah...kita ni hanya mampu nak berusaha tapi Allah yang akan izinkan samada kita ni mampu berjaya atau tidak dengan usaha yang kita wat tu..Ada sesetenagh orang tu punyala pulun study,tapi mai time exam,dia sakit..still xboleh buat..Apa2pun..kita jangan riak atau merasakan cukup dengan apa yang kita dah study..Setiap yang bakal berlaku di hadapan kita ni adalah rahsia tuhan..Kita hanya mampu merancang..Tuhan yang akan tetapkan..=)