Monday, 23 January 2012

Antaq Dijah balik..huhu

Fuh..masa entri ni ditulis,Dijah dah selamat sampai ke rumahnya..Ehm..Tetiba pulak aku rindu kat Dijah..huhu..Selama 3 hari dua malam Dijah berada di rumah aku..Masa Dijah datang rumah aku tu,parents aku xda,diorang pergi KL..Masa tu aku agak risaula,takut jugak kalau-kalau sepanjang Dijah datang rumah aku tu,aku xleh  nak bagi layanan yang terbaik untuk dia..Maklumla,aku ni nama ja duk Perlis,tapi bukanla cekap sangat nak bawak orang jalan-jalan kat dalam negeri ni..Mujuq ada abang aku ngan sepupu aku,kak Nisah, dorangla tolong aku bawak Dijah ni jalan-jalan..hehe..Thanks both of you..=)

Dah nak balik..huhu
Stesen keretapi arau..Sementara ja ni..
 Makcik nak antaq anak pi ngaji Meseq (Mesir) ni..hihi

Nilah sepupu ceq,Nisah ngan Dijah...=)
Dan lagi tu..
Jom kita ikut dia sampai dalam keretapi
Orait..bawah ni adalah sikit video ucapan Dijah sebelum dia naik train tu..hehe..Last tu ada ucapan untuk Syarnissa,our far and far away best friend..huhu..


Syarnissa, we miss u deer ..sob3 

3 comments:

Syar said...

sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Syar said...

sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

OOOO GHUPANYA SLAMA NI AKU KAWAN NGAN ORANG KAYA UMAH BESAQ!!!!!!!

sapa ensem?? balak Jannah ah??

JANNAH means Heaven said...

ish ada pulak balak saya..Jah tu kambing pun dia cakap hensem..awak jgn kira sangat dia cakap tu..hehe