Friday, 6 January 2012

Pelikkan Cinta ni..

Tadi nampak lagi pasangan ni kat library..Ok ja tengok..Masih lagi berdua-duaan Minggu lepas, aku dapat urgent call, ada orang call aku suh tolong pergi leraikan budak gadoh, waktu tu guard takda.. Yang gaduhnya bukan orang lain, budak mahallah  aku jugak, kena pukul dengan bf dia bawah blok aku...Pasangan ni jugakla yang jadik pelakon-pelakonnya..Siap berkejar-kejaran lagi..Perghh...Ala-ala Ong Bak rindu giteww..Aku cuba nak tolong,tapi xreti, nak jerit pun, minah tu cam volunteer ja bagi diri dia kena pukul,xcakap pun.."Tolong2,saya kena pukul". Lagi dekat dia pergi kat pakwe dia lagi adala..

Ehm,nak tanya.. salah tak aku tak tolong dia,ke ok ja tengok?Aku nak tolong..Tapi xreti..Takut salah masuk line..Tak pasal2 muka aku lak di"kaki"kannya..

Agak-agaknya,sesetengah orang memang suka mengekpresikan  cinta dengan memukul dan menghamburkan kata-kata kesat kotkan..

Hai...susah nak paham karenah manusia ni..lagi bagus aku baca Semantics,walaupun ambiguity,at least aku dapat markah,daripada menyibuk hal rumah tangga orang nikan..hehe..Jannah2..Lapaq sangat dia ni..Jom makan!

P/S: Suka orang treat kita dengan berhemah dan lembut..My dad used to call me anakanda Puteri and i really love that...=)

  Pemandangan tepi tingkap mahallah ceq...=)






Macam ada yang tak kena ja ngan entri kali nikan...hehe..Xpa2,ambiguity dah masuk dah...=)..GOOD LUCK SEMUA!!

5 comments:

Muhammad hamizan bin yusof said...

ape punya laki pukul pempuan..=="

nazaaa :) said...

jahat punye lelaki ! .. nway lawanye view .. huhu .. subhanallah ..

Anonymous said...

sabor je la jannah..apa bleh buat kan..amanah tuk 'jaga' mahallah.. kan cinta tu buta..huhu. btw, all da best 4 exam <3 -mas taasl-

fnaMaya said...

kesimpulannye : pic tuuuu cantik :) hehe

.........cP~ said...

:) itu bukan cinta.