Wednesday, 24 August 2011

Tahniah Murabbi=)


Bismillahirrahmanirrahim


Jika dilambung ke langit menjadi bintang,



Rebah ke bumi menjadi berlian...Tahniah bah








Dari kami,isteri anak-anak, dan cucu-cucumu...

P/S: Alhamdulillah.. Tahniah abah..Teruskan berbakti kepada agama,bangsa dan negara..Kami sekeluarga sentiasa berada di belakangmu. Duit raya lebih ha bah, ayat sempoi punya ni  =)

8 comments:

Syar Kawan Anak Datuk said...

SUBHANALLAH AKU KAWAN BAIK NGAN ANAK DATUK ARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JANNAH means Heaven said...

Tu dia aih..anak datuk teruih..ni combi, bapak ceq memang dah lama dah jadik Datuk..tapi kepada 2 orang cucula...hehe..ni bukan datuk2 seri tula combiii..ni yg biasa2 saja..hehe

Munira Shaari said...

waaa kawan sy nk datuk..ni yg best ni hehe

Syar said...

Jannah Murabbi means org yg sebarkan dakwah tarbiyah kan klu x silappp..Subhanallah agak2nya, sudi x Hj. Othman nak ajaq saya serba sikit ilmu agama...teringin nak menuntut...layak kewww kitewww

Syar said...

Jannah tolong baca, TOLONG baca sbb articles ni sangat2 bererti...

Part 1:

http://www.suhaibwebb.com/personaldvlpt/hook-up-with-allah-allah-will-hook-you-up/

Part 2:

http://www.suhaibwebb.com/relationships/withthedivine/hook-up-with-the-quran-allah-will-hook-you-up/

JANNAH means Heaven said...

Munira: ish xdanya datuk2..awak ni,klau pergi istana tu xsemestinya dapat datukla..hehe..

Syar: Makasih tau wei bagi link tu..sangat2 bagus..bahasa pun mudah difahami...Ehm.Btw..abah saya ibarat Murabbi@ Mu'allimla bagi saya..Bezanya..Mu'allim ni task dia usually covered on akalkan..tapi Murabbi,it's beyond than that..not only mind but also heart..=)

Nur Hafizah Abd Radzak said...

tahniah ayah jannah!!!

JANNAH means Heaven said...

makasih fizah...makasih banyak2..