Wednesday, 14 September 2011

Minggu pertama di UIA..


Fuh...Lama pulak xupdate kali nikan...hehe..Maklumla minggu pertama di UIA ni  memang tersangatla sibuk..dengan nak add drop nya..pastu nak add lagik..section close la bagai..Macam2 problem..Nak2 lagi 2 kemudahan terpenting aku di kampus ni mengalami kerosakan dan tengah nak repair iaitu..Motor dan Laptop...Aku ingatkan..Ni kalau mak aku bagila..aku nak beli laptop barula...Laptop aku tu dah 6 tahun umoq dia..Dah agak tua sangat dah..huhu..Mak,bolehla mak....

Kelmarin kawan2 aku semua dah dapat dah biasiswa KPM dorang...RM5000 masuk akaun tu..Fuh...I'm happy for them..Really..Although aku xdapat tapi aku takdala rasa sedih pun...Ce..ayat pasrah jakan..Yalah...Mesti ada hikmahkan..Kang,kalau aku dapat ntah2 aku tersalah guna ka apa ka kan...Xpa, bukan rezeki aku lagi..Ehm..Tahniahla kat kawan2 aku yang dapat cam Cik A,Leha,Imah,Jimah dan jugak Fiza..Nanti belanja aku k..hehe..By the way,happy belated besday kat Imah,Jimah dan Fiza..Besday time2 cuti semester memang azab sikit..Orang suma lupa besday hampa..wakaka

Esok ada program dengan anak-anak yatim daripada Raudhatul Ikhwan,Shah Alam..Dan malam pulak ada Aminah Raya Gathering.. Sapa2 yang nak makan FREE,mailah mahallah aku...Makanan sedap2,Insya Allah..Ehm..apa lagik ha nak aku tulis...Ha roomate aku baik2..Budak Engine ngan ICT..aku ja tersesat TESL kat situ..Wutevalakan,janji bilik akula paling HOT sekali..=B..(apa motif aku tulis natang ni)

Xdak apa..sekian...terima kasih~





2 comments:

fnaMaya said...

kak jannah : part yg nak p umh ank2 yatim tuu mcm syiokk je .. ade program ape yek ?? :)

JANNAH means Heaven said...

macam2 program..nanti bila2 akak cerita eh..tapi basically macam motivational sessionla..=)