Friday, 5 April 2013

Appreciation Night=)


Hai blog aku...Lama xjumpa...hehe...Alhamdulilah, this week so many happy things yang berlaku dalam hidup aku....Makan free hampir setiap hari sebab cikgu2 lain selalu bawak makanan, pot luck katanya,  pelajar2 pun makin ok dengan aku, Alhamdulilah n dalam minggu ni jugak ada malam penghargaan untuk pelajar2 yang dapat Dean's List sem lepas..

Selain tu..aku jugak diminta memberi sedikit ucapan pada malam tersebut sebagai   salah satu perkongsian kepada rakan2 dan jugak junior tentang penglibatan aktif aku dalam bidang kokurikulum n akademik  ni...huhu..Alhamdulilah,segala-galanya berjalan baik cuma  bila dah nervous sangat nak sepiking london ni adalah tersilap sebut sikitkan...hehehee..malu ja nooks..

Need to brush up my English more!!=)

At the CAC building.

My last dean's list certificate=)

Sebelah aku ni budak terpandai tesl..haha..amik berkat budak pandai ja aku ni...

Pasni dh xda dean's list2 lagi dh...sebabnya credit hours dh kurang daripada 15, so fokus untuk mendapatkan ijazah kelas pertama la pulak...Kalau di UIA,ijazah kelas pertama 3.60 above...Hopefully...adala rezeki aku untuk aku hadiahkan kepada ahli keluarga aku=)

P/S: Which country is the best to pursue my master in TESL?

1 comment:

Athirah Petani Pintar said...

Congrats kak jannah !! :)