Saturday, 4 April 2015

hi blog-My latest nephew

Usang betui blog ni..haha..Assalamualaikum

Lately memang xsempat nak meng'update' apa2 di blog kerana kebanyakan dah di upload di Instagram..Senangkan zaman instagram ni? Buh gambaq letak caption, habis...Takyah intro,conclusion bagai2

Tapikan aku selalu jugak jalan2 kat entri lama aku..Ehm..ada yang aku rasa xperlu pun tulis,kadang2 rasa bangangnya..asal aku tulis benda camni? HAHA..Biasala..makin dewasa,makin kita tau,betapa teruknya perbuatan2 kita yang dahulu..kan..

Orait, without wasting time,aku pun nak sambung buat kerja sekolah (walaupun aku cikgu,aku pun ada kerja sekolah tau).Banyak ngat..Kalah pengetua sibuknya.. I would like to introduce my latest nephew who is Habeeb Danial..Haaa...Habeeb Danial was born on 1st February 2015. Easy to remember right..heee. Jom tengok diaaa..


Habeeb ngan nenek,tokwan and tok Embun..eh Tok embon plak..Tok embon tu nama orang gila kampung aku..salu aku panggil kat adik aku Tok Embon...wakakakaka

 Hi beebb


Tudia menguaaappp nokk... Boleh wat terowong sangat mulut tu ngangaaa

Wah cantiknya bantal tu...Ok, kredit bantal to aku ya sebab aku yang bagi masa konvo abang aku..tu sekali ngan hadiah kahwin, birthday dia and anak2 dia yang bakal mendatang..hahaha

 nenek duk proses apa tu nenek?...


Omey tak kitewww....hahaha..bahasa budak2 sekarang..aku pun xpaham depa cedok dari negara mana..titeww,maneww,depaww...eh ada ka depaww..ada2kanla na...huh!

Cantik anak nakan khola ni..macam khola...nengok sikit khola dia camna..

First wefieee...hahahaha...Omey angat khola dia..

 Hi nila khola saya...Single but sold out..hahahaa...tetiba

oooo...ni maksu busuk masam saya..Dia tengah bawak saya jumpa kezen2 saya yang comot tuu

Hi Sepupu lelaki dan perempuan.Nice to meet you..hee

Jaga2...kesayangan terbaru nenek ngan tokwan ni...heeee

Nengok apalahh kak amni ni..

Eh,ni sapa pulak ni pakai spek hitam ni..OOO..nila Onyang saya..Sorryla Onyiang..Napping timeee

Ni Maklang saya,penjual rumput terkenal di Bohoq Mali,sapa nak rumput karpet boleh PM saya ni..whatsapps only, call cannot..hahaha..tetiba


Lastly my ommaaa...Sayang Omma saya...Terima kasih Omma lahirkan saya..Omey ngat saya macam Khola Jannah..hahaha


Dah habis..tahun depan pulak nak update! Sekian..Majulah GST untuk kucing anda! Huh!

1 comment: